Salgsheste hos Barnow Dressage

Talentfuld og lærenem hoppe

Orighana er en øvelsesstærk og lærenem hoppe fra 2010 efter Polarion med Tanzmeister som morfar. Hun er i besiddelse af tre gode og smidige gangarter, og måler 168.

Orighana har placeringer til og med MB2 og er kvalificeret til landsstævner. Hun er startklar i lilletur og mestrer changement serier ned til 2’ere samt galoppiruetter. Hun er stærk i alle samlende øvelser og er umådeligt lærenem.

Orighana kræver en rutineret rytter som formår at sætte sig ind i hendes specielle personlighed. Såfremt man formår dette, får man umådeligt meget hest for pengene, og en mulighed for at komme op og ride med hvor det er rigtig sjovt.

Orighana har en røngtenbemærkning som vurderes uden betydning for hendes fremtid, og som aldrig har haft betydning for hendes karriere. Hun har aldrig haft en sygedag hos nuværende ejer, og er passet med alt.

For video, se her: https://www.ridehesten.com/salgsheste/orighana/95375

For mere information, kontakt: +45-21722885

Selvgående og positiv vallak

Little Big er en stor flot og langbenet vallak med 3 gode gangarter og et godt hoved efter Londonderry med Charmeur til morfar.

Han har en yderst positiv tilgang til arbejdet, og er glad for at lære nye ting. Han er dejlig selvgående og meget nem at side på. Han kører fint i både lastbil og trailer og er nem i al håndtering. Han er derudover ok i røngten.

Little Big kan eventuelt indgå i byttehandel med tallenteret plag eller unghest.

Video kan ses her: https://www.ridehesten.com/salgsheste/little-big/95346

For mere information, kontakt: +45 21722885

Øvelsesstærk hoppe med fantastisk sind

Wilma Højvang er en tiltalende hoppe på 11 år, efter Wilkens med Windsor til morfar.
Hun har tre gode og stabile gangarter, og har flere sejre og placeringer i LA-klasser med over 70%. Hun har derudover flere placeringer på middelsvært niveau.

Hun er utrolig nem i al håndtering og har et fantastisk sind både hjemme og på stævnebanerne. Hun kigger aldrig og kan rides af alle.

For mere information, kontakt: +45 21722885

Video kan ses her: https://www.ridehesten.com/salgsheste/wilma-hojvang/93092

Øvelsesstærk og arbejdsvillig vallak

Godthaabs Barnaby er en utrolig arbejdsvillig og pålidelig vallak på 10 år, efter Bellisimo M med De Niro til morfar.
Han har tre gode gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves - og er øvelsesstærk og selvgående under rytter. Han har placeringer i middelsvære klasser og er startberettiget til landsstævner. Han er godt igang med sin videre uddannelse og er klar til en ny rytter.

For mere information, kontakt: +45 21722885

Video kan ses her:https://www.ridehesten.com/salgsheste/godthaabs-barnaby/93091