< tilbage 07-05-2019 - 09:27

Flot weekend for eleverne

Flere af Barnow Dressage's elever var denne weekend til stævner rundt omkring i landet, og viste her flot figur

Weekenden bød som altid på mange stævner rundt omkring i landet, og endnu engang viste elever fra Barnow Dressage flot figur, og kom hjem med flere placeringer. 

Camilla Jeppesen, som tidligere har været ansat hos Barnow Dressage og nu fortsat træner ved Susanne, havde sin skønne 8-års hoppe med til C-stævne i Sønderborg Rideklub. Ekvipagen startede lørdag i MB0 hvor det blev en komfortabel sejr med 70,64%. Søndag startede ekvipagen MB2, hvor det her blev til en flot tredjeplads med 69,86%. 

Maria Bjerg Latrache som for nogle år tilbage købte hoppen Hevringholms Delaya hos Barnow Dressage. som Susanne efterfølgende har redet UVM på, var i weekenden til C-stævne i Bording Rideklub. Ekvipagen vandt en flot sejr i MB0 med hele 73,97%.

Ponyrytter Johan Lehner har også repræsenteret Barnow Dressage på stævnebanerne i denne weekend, og har opnået to flotte placeringer til D-stævne i Midtjysk Rideklub. Johan opnåede 67,41% i LA1 hvilket rakte til en førsteplads, samt 65,16% i LA3 hvilket bragte en flot tredjeplads med sig. 

Barnow Dressage ønsker alle rytterne stort tillykke med deres flotte præsentationer. 

<