PROFIL

Heste, der er glade for at arbejde og ryttere der er glade for at ride, giver sammen med målrettet og seriøs træning gode resultater – det er nogle af de grundprincipper, der lægges vægt på hos BarnowDressage.

Jeg har været ansat som 1. rytter hos Hasse Hoffmann på Søholt Gods i 12 år, fra 2001 til 2012, og har således fået hovedparten af min ridemæssige uddannelse hos to af Danmarks mest anerkendte og navnkundige beridere, nemlig Hasse Hoffmann og Børge Rasmussen.

Efter min tid på Søholt startede jeg som selvstændig og har drevet Barnow Dressage siden.

I såvel min egen ridning, som i min undervisning lægger jeg meget vægt på den ærlige grundridning, hvor hesten arbejder over ryggen, og trænes målrettet, så dens muskulatur og balance styrkes gennem det daglige arbejde.
Ligeledes er rytterens opstilling noget jeg vægter meget højt, da det er nødvendigt for at man kan indvirke korrekt på hesten.


Ligeledes er det vigtigt for mig, at man holder sin hest i godt humør, med ros og afvekslende træning, så hesten bliver glad for at arbejde.

Endelig lægger jeg meget vægt på rytterens opstilling, da en korrekt opstilling er nødvendigt, hvis rytteren skal indvirke optimalt på hesten.