< tilbage 01-10-2019 - 13:21

Indbringende weekend for unge Barnow-ryttere

Dicte og Freya Kaas-Barnow havde en forrygende weekend på Vasehus Rideklub, hvor det blev til mange flotte placeringer. 

Dicte og Freya Kaas-Barnow var til start ved D-stævnet i Vasehus Rideklub, hvor regionsmesterskabet for ponyer skulle afgøres. 

Ved lørdagens sløjfeklasse med programmer fra LD2 til LC1, fik Dicte og Bella Luna en flot tredjeplads med en LD2 til 68,81%. 

Ved den indledende klasse til regionsmesterskabet for kat. 1 ponyer som gik i LC2, vandt Dicte en flot førsteplads med Elvira Wales efter et program til hele 69,56%. Dicte og Elvira Wales sejrede ligeledes i Vasehus Efterårscups indledende runde som også gik i en LC1, her med 69,20%. 

I søndagens sløjfeklasse for pony, opnåede Freya Kaas-Barnow og kategori 3 ponyen Prins en flot andenplads med en LD1 til 68,05%. 

Søndag var ligeledes dagen hvor regionsmesterskabet for kategori 1 ponyer skulle afgøres, og her opnåede Dicte og Elvira Wales hele 70,00% i LC3, og kunne derfor modtage titlen som regionsmestre for kategori 1 ponyer 2019. Dicte og Elvira kunne efter en spændende afgørelse på Vasehus Efterårscup ligeledes lade sig hylde som samlede vindere af denne. 

Barnow Dressage ønsker de to unge ryttere stort tillykke med deres flotte resultater. 

<